Hei! Mitt navn er Maja Vedvik, jeg er 25 år gammel og bor i Sandefjord, men født og oppvokst i Fredrikstad. Jeg er nå i mitt 4 semester ved Høyskolen Kristiania i Oslo. Der tar jeg bachelorgrad i markedsføring og salgsledelse. For øyeblikket jobber jeg som lagermedarbeider på Komplett-lageret i Sandefjord ved siden av studiene, noe som passer meg bra. Her får jeg kjenne på effektiviteten, som er en av mine sterkeste egenskaper. Jeg er tar også ting relativt fort, jeg er motivert, løsningsorientert og resultatorientert. Som person er jeg veldig glad og sprudlende, og hverdagen går stort sett til trening, studie, venner og familie.

Digital markedføring er noe som interesserer meg veldig mye. Hvordan man kan bruke Google Analytics er også interessant og fascinerende. Jeg gleder meg veldig til å lære mye mer om dette og bli god på det!

På denne faglige bloggen kommer dere til å lære meg litt bedre å kjenne og om hva digital markedsføring innebærer, etterhvert som jeg lærer mer om det, og det ser jeg frem til!